Hello Judykám, Mizu?

Anyám ölében

Anyám ölében mindig jó volt, Óvott, védett, ringatott, Mesét mondott, altatott. Nem kellett nekem semmi más, Csak az Ő puha meleg ölelése, Ami olyan volt, mint egy pihe-puha takaró melegsége. Sajnos az ölébe már nem férek bele, De a szívében mindig ott leszek, örökre. ♥ J.    Köszönöm, hogy elolvastad! Ha tetszett, kérlek oszd meg másokkal… Tovább »

Gyermekkorom messzesége

Gyermekkorom messzesége, könnycseppet csal két szemembe, Olyan szép volt, olyan jó volt, négy testvérem is volt. Móka, kacagás, néha sírás, Anyám volt a vigaszom, nem más. Úgy szerettem, úgy öleltem, amíg élek nem felejtem! Messze van már, nagyon messze,  Szívembe zárt emlék lett örökre. J. Fotó : pixabay.com  Köszönöm, hogy elolvastad! Ha tetszett, kérlek oszd meg… Tovább »

Anyukám

Anyukám, maradj itt velem! Pihe-puha takaróddal, védd meg az életem, Félek a holnaptól, mi lesz majd én velem. Tudom, hogy elmúlik minden jó egyszer, De én ragaszkodom hozzád, ezért ne menj el. Biztonságos karjaidban, had érezzem még, Hogy a szereteted itt van, és itt is marad még. J.     Festő : Claudia Tremblay  … Tovább »

Hogy mit dolgozom?

  Aranyosi Ervin : Hogy mit dolgozom? ( Anya-vers)    Anya vagyok, – bár nem annak születtem. Anyává én, egy csodás napon lettem.Érdekel téged, hogy mit dolgozom?Nem magyarázom, csak összefoglalom: Mikor felkelek, még alszik a család,nézik az álmuk szebbik oldalát.Alvó arcukra lágy puszit adok,ilyenkor én, egy halk vekker vagyok. Így kezdődnek a munkás reggelek.Ébresztő után… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!