Hello Judykám, Mizu?

Szívből jött az igened?

Láttam már szívből szóló igent. És láttam már olyan igent is, amit ki kellett mondani. Manapság egyre kevesebb az olyan esküvő, ami a mindent elsöprő szerelemből születik. Tudod, amikor hevesebben ver a szíved ha meglátod, a gyomrod is összeszűkül, és az érintése is felnyomja a vérnyomásodat. Létezik vajon még ilyen, vagy csak a filmekben láthatjuk… Tovább »

Gyermeknap

Gyermeknapra ébredtem, Vidámságot éreztem. Kuncogás a vállamon, Sok puszi az arcomon. Izgulnak a gyerekek, Mikor oldunk kereket. Siessünk hát izibe, Vár a menhely Ürömbe!  Ott is lesz ma gyermeknap, Sok kis állat játszhat majd.  Boldog napot gyerekek, Ez a nap a Tietek! 🙂 ♥ J.    Köszönöm, hogy elolvastad! Ha tetszett, kérlek oszd meg másokkal is!… Tovább »

3 éves lett a blogom! Hello Judykám, Mizu?

Születésnapod van… mit adhatnék neked, Kedves? Hiszen én kaptam ajándékot. Tőled. Téged. Az Ajándékot, akit minden nap újra és újra megkapok, és minden pillanatban boldogan fogadok el. Aki életet csókolt létembe, szerelmet adott szívembe, csodát varázsolt lelkembe. Aki figyelmét adja, hitét, bizalmát, szerelmét. És ma születésnapod van. De valójában nekem van. Minden nap, amióta megérintettél…. Tovább »

Ma van a nemzetközi táncnap

Bármilyen tánc során, amelynek örömmel átadjuk magunkat, agyunk elveszti a kontrollt, és testünket a szívünk irányítja tovább. Paulo Coelho Les ikrek, ők mostanában sok híresség videoklipjében feltűnnek! 🙂 Fantasztikusak!  Táncra fel! 😀   Köszönöm, hogy elolvastad! Ha tetszett, kérlek oszd meg másokkal is! Sok szeretettel várlak a facebookon is!     ... Tovább »

Gazdag a szívem

Gazdag a szívem, mert tele van élettel, Gazdag a szívem, mert tele van szeretettel, Gazdag a szívem, mert a Te szíved szereti, Nem is kell más a szívemnek, csak szeretettel legyen teli! J.  Köszönöm, hogy elolvastad! Ha tetszett, kérlek oszd meg másokkal is! Sok szeretettel várlak a facebookon is!     ... Tovább »

Hintázzunk!

Gyermekeim egyik kedvenc játéka, a hintázás. Bevallom őszintén, én is nagyon szeretek hintázni. 🙂 Hintázás közben nagyon szeretünk énekelni, mondókázni, vagy csak egyszerűen élvezni, ahogy előre-hátra száll velünk a hinta. 🙂 A hintázásnak nagyon sok jótékony hatása van : Egyensúlyérzék fejlődése Térben való tájékozódás fejlesztése Belső feszültségek oldása Mozgáskoordináció fejlesztése Izomzat erősítése Van műanyag hinta,… Tovább »

Adj esélyt a szerencsédnek!

Ha dobozban lezárva tartod a gondolataidat, ötleteidet, érzéseidet, akkor ne csodálkozz azon, ha minden jó dolog elmegy melletted, mert az esélyt sem adod meg magadnak ahhoz, hogy az álmaidból legalább a kisebbeknek esélyt adj, hogy sikerüljenek. Tessék kinyitni azt a bizonyos dobozt! Hajrá! 🙂 Eddigi életem során sajnos sokszor voltam úgy, hogy ezt – azt… Tovább »

Színezd ki napjaidat!

Hajszoljuk a boldogságot mint egy lovat, amire felülhetünk, aztán kedvünkre vágtázhatunk vele össze-vissza. De a boldogságra nem lehet felülni, mert az itt van bennünk, mi magunk teremtjük meg, a mindennapjainkban.  Boldogságot megteremteni magad körül, szerintem sok mindennel tudsz. Természetesen ehhez az is kell, hogy Te is akard, és ne csak azt várd, hogy bekopogjon az… Tovább »

Együtt, vagy csak egymás mellett?

Számomra ez az a képlet, ami teljesen egyértelmű. Egy ember meg még egy ember egyenlő szeretet! 🙂 És ha már van egy ilyen csodaszép képletünk, akkor ezt nem szabad elfelejtenünk, bármilyen nagyobb feladatot kapnánk az élettől, azt mindig is úgy tudjuk elvégezni, ha az alap képletünk megvan!  Tegyük fel, hogy összekötjük valakivel az életünket. Összeköltözünk…. Tovább »

Anyukám

Anyukám, maradj itt velem! Pihe-puha takaróddal, védd meg az életem, Félek a holnaptól, mi lesz majd én velem. Tudom, hogy elmúlik minden jó egyszer, De én ragaszkodom hozzád, ezért ne menj el. Biztonságos karjaidban, had érezzem még, Hogy a szereteted itt van, és itt is marad még. J.     Festő : Claudia Tremblay  … Tovább »

Szeretnéd, hogy szeressenek?

Ha a válaszod igen, akkor szeress Te is, és figyeld meg, hogy amit adsz, az bőségesen visszatér hozzád! Termeld a szeretetet, mint egy szeretetfa, mert arról a legegészségesebb szüretelni! 🙂 Sajnos vannak szomorú napok, főleg ilyenkor, télen, amikor az ember fel se kelne. Amikor kisüt a nap, na az más, mert csinál az embernek annyi… Tovább »

Használj pirosat itt-ott!

Kedvenc színem a piros. Nagyon szeretem, de természetesen nem mászkálok tetőtől talpig pirosban. 🙂 A piros erőt ad. A piros önbizalmat ad. A piros magabiztosságot sugároz. A piros pénzt vonz. A mindennapjainkba ügyesen becsempészett piros szín, sokat segíthet az önbizalmunkon, hétköznapjainkon. Például ha piros körömlakkot használok, máris másképp érzem magamat. Másképp használom a kezeimet. Olyan… Tovább »

Most már tudom milyen érzés legóra lépni!

Most már értem, hogy sok szülő miért jajgat örökké, hogy jaaaj, már megint legóra léptem! 😀 Karácsony óta, már nekem is volt pár rossz lépésem, amit nem tudtam elkerülni, mert észre sem vettem, hogy apró kis darabkák hevernek szanaszét a szobában. Jézuska gondoskodott róla, hogy végre mi is részesei lehessünk, ennek a csodálatos élménynek. 😀… Tovább »

Már csak emlék az ölelése

Csillagszórós szép karácsony éjjelén, Hiányzik ki mindig itt volt, s elment rég. Hiányzik a szeretete, pihe-puha ölelése, Kacagása, nevetése, két méteres süteménye. Csillagszórós szép karácsony éjjelén, Lehunyom a szememet, hogy ismét itt legyél.  Talán újra megsimogat kicsi kezed, Talán újra érezhetem, mindent adó szereteted, Mert hiányodat megszokni, nem lehet. J.     Köszönöm, hogy elolvastad! Ha… Tovább »

Mézeskalács sütés, ahogy a gyerekeim szeretik

Végre bepótolhattuk, a már hétvégére ígért mézeskalács sütést a gyerekeknek. 🙂 Nagy volt az öröm, amikor a délutáni alvás után, neki álltunk a nagy munkának. Összegyúrtam a tésztát, aztán nekem már csak a nyújtás maradt, na meg a végén a takarítás. 😀 Hozzávalók: 1 kg liszt 30 dkg porcukor 2 teáskanál szódabikarbóna 25 dkg vaj… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!