Hello Judykám, Mizu?

Nyaralnátok egyedül?

Egyedül nyaralni annyi, mint teljesen átadni magadat testestül-lelkestül az életnek, és élvezni, még a csendet is. 🙂 Én receptre írnám fel az anyáknak az egyszemélyes nyaralást, amikor lejár a gyes, és csak a nyaralás után állhatnának újra munkába.  Talán azért is ugrott be ez a gondolatom, hogy milyen jó is lenne ha az anyák kaphatnának… Tovább »

Elengedni, de nem elhagyni

Nagyszerű dolog, ha az emberre valaki gondol, és a gondolataival vigyáz rá. Aki szeret, ezt teszi. (…) A szívében őrzi Őt, ott védi, oltalmazza. És engedi élni. Néha fájdalmas dolog ez. Mert néha úgy kell engedni élni, hogy valóban nem lehetsz a közelében. Csak távolról csodálhatod Őt, távolról figyelheted. Mégis csodálatos érzés szabadon engedni, akit… Tovább »

Didereg a lelked, mert egyedül van

Fázol… Hideg van, fúj a szél, szemedbe hordja a tűhegyes esőcseppeket. Utálod, már számolod, hogy még mennyit kell lépned a biztonságos meleg szobáig, csak be, be, be a hidegből. A szoba kellemes, meleg… De mi ez? Fázol. Tovább is. Hiába meleg, hiába duruzsoló kandalló, hiába… Mert nem a bőröd fázik valójában. Hanem a lelked. A… Tovább »

Egyedül

Egyedül vagyok a gondolataimmal, Senki nem kérdi, mi a baj. Szótlanul ülök és csak hallgatom a csendet, Pedig üvöltenék, hogy mindenki hallja, nagy a baj. Nincs hozzá erőm, teljesen kiégtem, De idővel biztos sikerül majd. Bízom még magamban, eljön az én időm, És akkor megszabadulok mindentől, ami lelkembe mar. J.   Fotó : pixabay.com  Köszönöm,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!