Hello Judykám, Mizu?

Agykikapcsolós praktika : Főzz, moss, takaríts!

Bármilyen problémánk adódik az életben, ami idegeskedést okoz, vagy bánatosak leszünk, mindig meg kell találnunk azt a tevékenységet, amivel levezethetjük a felgyülemlett stresszt. Szerintem az otthonunk kínálja a legnagyobb lehetőségeket ilyen téren, hiszen takarítani, főzni, mosni, vasalni, azt bizony mindig kell, főleg ahol gyerekek is vannak. Sokat élek ezekkel a lehetőségekkel. 😀 Régebben a vasalás… Tovább »

Párban sütni-főzni, szexi?

Az ételnek hatalma van. Ez a hatalom inspirál, ámulatba ejt, sokkol, izgat, gyönyört okoz és megérint. Arra is képes, hogy nekem és másoknak örömet okozzon. Anthony Bourdain Főztél már valakivel együtt úgy, hogy azt érezted beindulsz egy kis tésztagyúrástól? 😀 Ha ötletet keresel, mert felszeretnéd dobni egy napotokat, sőt, nem csak egy napotokat, akkor főzzetek… Tovább »

Jó napot kívánok! Brokkoli van?

Imádjuk a zöldségeket, gyümölcsöket, s mert mi szeretjük, ezért a gyerekeink is szeretik. Szerintem azért is eszik ők is jóízűen, mert látják rajtunk, hogy nekünk is ízlik.  Mindenhol azt lehet olvasni, hogy a gyerekek, utánozva tanulnak meg sok mindent. Nálunk ez a mondás megállja a helyét, főleg a konyhában. 😀 A mai napom legnagyobb öröme… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!