Hello Judykám, Mizu?

Nem érdekel, és pont

Mindenki különc, és pontosan ez a dolog lényege. Ünnepelnünk kellene az egyediségünket ahelyett, hogy szégyenkezünk miatta. Mindnyájunknak megvannak a magunk hóbortjai. Az emberek sokat ártanak maguknak azzal, hogy igyekeznek elrejteni önmaguk elől valódi énjüket pusztán azért, mert félnek attól, vajon mit gondolnak majd róluk a többiek. Johnny Depp Kezdem úgy érezni, hogy aki valamit kritizál… Tovább »

Vedd le az álarcod, hadd lássam az arcodat!

Ha önmagadat mutatod, akkor téged látlak, ha valamilyen jelmez, álarc mögé bújsz, akkor azt fogom látni. Minden jelmez és álarc jó, de ha felteszed, akkor nem szabad panaszkodnod és a másik embert okolnod, hogy nem lát be mögé. Álarcot teszek fel, és aztán sírok, hogy senki nem akarja leszaggatni rólam. Feldmár András Hányan és hányan… Tovább »

Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor fogad is el az őszinte válaszomat

Mert ugye, ha már megkérdezel, akkor számolnod kell azzal, hogy a válaszom lehet, hogy fájni fog! Ugye ismerős?  Elhangzik egy kérdés, amire válaszolnod kellene, pedig nem szeretnél. És akkor jön a csend, olyan síri csend féle. Ezt úgy hívom, hogy döszar érzés. 😀  Nap mint nap hazudnak egymásnak az emberek csak azért, hogy ne fájjon… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!