Hello Judykám, Mizu?

Együtt, vagy csak egymás mellett?

Számomra ez az a képlet, ami teljesen egyértelmű. Egy ember meg még egy ember egyenlő szeretet! 🙂 És ha már van egy ilyen csodaszép képletünk, akkor ezt nem szabad elfelejtenünk, bármilyen nagyobb feladatot kapnánk az élettől, azt mindig is úgy tudjuk elvégezni, ha az alap képletünk megvan!  Tegyük fel, hogy összekötjük valakivel az életünket. Összeköltözünk…. Tovább »

Anyukám

Anyukám, maradj itt velem! Pihe-puha takaróddal, védd meg az életem, Félek a holnaptól, mi lesz majd én velem. Tudom, hogy elmúlik minden jó egyszer, De én ragaszkodom hozzád, ezért ne menj el. Biztonságos karjaidban, had érezzem még, Hogy a szereteted itt van, és itt is marad még. J.     Festő : Claudia Tremblay  … Tovább »

Szeretnéd, hogy szeressenek?

Ha a válaszod igen, akkor szeress Te is, és figyeld meg, hogy amit adsz, az bőségesen visszatér hozzád! Termeld a szeretetet, mint egy szeretetfa, mert arról a legegészségesebb szüretelni! 🙂 Sajnos vannak szomorú napok, főleg ilyenkor, télen, amikor az ember fel se kelne. Amikor kisüt a nap, na az más, mert csinál az embernek annyi… Tovább »

Meghittebb, ha együtt készülünk rá

Ma megvettük a fát. Kisfiam egyből beakarta hozni a házba, már díszíteni szeretné. Nagy nehezen elfogadta, hogy még hármat kell aludnunk ahhoz, hogy behozzuk a fát és elkezdjük díszíteni. Megígértem neki, hogy holnap átnézzük a díszeket. Nagyon izgul már. 🙂 Ma délután az alvás után, mézeskalács sütést ígértem nekik. A hétvégén elmaradt, mert az egész… Tovább »

Szeretik őt

Két kezével dolgozta végig életét, Becsülettel felnevelte gyermekét. Bánatos, mert elmúlt az élete, De szeretik őt, ez tartja életbe. J.   Köszönöm, hogy elolvastad! Ha tetszett, kérlek oszd meg másokkal is! Sok szeretettel várlak a facebookon is!     ... Tovább »

Te úgy érzed, hogy elég szeretetet adsz, a szeretteidnek?

Vajon elég-e szeretteinknek az a szeretet, amit nap mint nap tudunk nekik adni? És ha nem, mert fáradtak vagyunk, nem csak testileg, de lelkileg is? Akkor mi van? Érezzük magunkat rossznak, mint aki nem szereti a családját? Szerintem nem! Énidő kell mindenkinek, hogy feltudjon töltődni, ha úgy érzi lemerült. És itt nem csak az Anyákra… Tovább »

Rózsakvarc, a szeretet kristálya

 A rózsakvarc lágy szeretet energiát áraszt, amely nyugtatólag hat az érzelmekre. A szeretet talizmánja. 🙂 Ha tehetném, akkor a rózsakvarcot úgy osztogatnám az embereknek, mint a cukorkát. Nagyon sokan olyan szeretet hiányban élik mindennapjaikat, hogy síkit róluk.  Ha a közvetlen környezetünkben akad ilyen szeretethiányos ember, érdemes neki rózsakvarcot adni ajándékba. 🙂 A rózsakvarc arra tanít, hogy… Tovább »

10 csodálatos festmény az Anyaságról

Csodálatosak Katie m. Berggren festményei. Nekem az első festmény a kedvencem. Talán azért, mert két kisfiam van, akiket nagyon szeretek, és nagyon hosszú utat jártam be értük, hogy ők legyenek. 🙂      Ugye milyen csodálatosak? 🙂 Szép napot!   Képek : google       Köszönöm, hogy elolvastad! Ha tetszett, kérlek oszd meg másokkal is!… Tovább »

Én vagyok nekik a világ közepe

Annyira jó érzés, hogy a gyermekeim számára, én vagyok a világon a legfontosabb. Most még. 🙂 Édes kicsi egy éves apróságom, ahogy szedi a pici lábacskáit, mert siet hozzám az alvós állatkájával, hát ilyenkor tör rám az érzés, hogy az anyaságom azt jelenti, hogy én vagyok a világ közepe nekik. 🙂 A négyévessel már lazább,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!