Hello Judykám, Mizu?

A spirituális hitem segített át mindenen

Milyen aprók is vagyunk mi emberek,Éjszakánként nem csak az álmaink mutatják ezt meg.Felnézzünk a csillagos égre, a hold ragyog,S egyszerre csak rádöbbenünk, hogy hol is vagyunk.Hirtelen eltörpül sok minden, ami körbe vesz minket,Ez a hatalmas nagy világ, nagyon szeret minket.Megkaptunk mindent, mivel boldogan élhetünk,De vajon megérdemeljük-e, ezt a sok jót, mi körbe veszi életünk? J…. Tovább »

Szeretet programozás

Nyisd meg a szív mappádat, nyugi, menni fog! 🙂 Terméktámogatás: Igen, miben segíthetek?Vásárló: Hát, hosszas megfontolás után úgy döntöttem, installálni fogom a Szeretetet. Végigvezetne kérem a folyamaton?Terméktámogatás: Rendben, szívesen segítek. Készen áll az indulásra?Vásárló: Hát, nem vagyok egy műszaki zseni, de azt hiszem, készen állok. Mit kell először tennem?Terméktámogatás: Első lépésként nyissa meg a Szívét…. Tovább »

Anyám ölében

Anyám ölében mindig jó volt, Óvott, védett, ringatott, Mesét mondott, altatott. Nem kellett nekem semmi más, Csak az Ő puha meleg ölelése, Ami olyan volt, mint egy pihe-puha takaró melegsége. Sajnos az ölébe már nem férek bele, De a szívében mindig ott leszek, örökre. ♥ J.    Köszönöm, hogy elolvastad! Ha tetszett, kérlek oszd meg másokkal… Tovább »

Micimackó és Füles, mint gyógyítók

Micimackó és Füles bevetésben vannak nálunk, mert betegek a gyerekek. Vagy óvodából érkeztek, vagy valaki hozta ezeket a drágaságos kis bacikat. Sose lehet tudni, hogy honnan érkeztek ezek a kedves vendégek, de az biztos, hogy ha hozzánk vendégek jönnek, akkor bizony kedveskedünk nekik egy kis süteménnyel és teával, nehogy már rosszul érezzék magukat itt nálunk…. Tovább »

Mondd el!

Valakinek el kell mondanod, ha fáj az élet, Mert magadban nem tarthatod! Megbetegszel a rossz gondolatoktól, Felemésztik az életedet, ha hagyod. Tisztítsd meg az elmédet, Gondjaid helyére ültess virágokat. Öntözd őket mindig szeretettel! És életed olyan lesz, mint egy virágoskert. Csodaszép. 🙂 J. Kép : pixabay.com    Köszönöm, hogy elolvastad! Ha tetszett, kérlek oszd meg másokkal… Tovább »

Gyermekkorom messzesége

Gyermekkorom messzesége, könnycseppet csal két szemembe, Olyan szép volt, olyan jó volt, négy testvérem is volt. Móka, kacagás, néha sírás, Anyám volt a vigaszom, nem más. Úgy szerettem, úgy öleltem, amíg élek nem felejtem! Messze van már, nagyon messze,  Szívembe zárt emlék lett örökre. J. Fotó : pixabay.com  Köszönöm, hogy elolvastad! Ha tetszett, kérlek oszd meg… Tovább »

Lelkek közt az élet

Kell egy test, mi velem együtt lüktet, Kell egy szó, mi egyből levetkőztet, Kell egy hely, hol nem láthatja senki, Hogyan olvad egymásba, lelkek közt az élet. J. Fotó : pinterest.com  Köszönöm, hogy elolvastad! Ha tetszett, kérlek oszd meg másokkal is! Sok szeretettel várlak a facebookon is!     ... Tovább »

Gazdag a szívem

Gazdag a szívem, mert tele van élettel, Gazdag a szívem, mert tele van szeretettel, Gazdag a szívem, mert a Te szíved szereti, Nem is kell más a szívemnek, csak szeretettel legyen teli! J.  Köszönöm, hogy elolvastad! Ha tetszett, kérlek oszd meg másokkal is! Sok szeretettel várlak a facebookon is!     ... Tovább »

Anya, Apa, ne gyűlölködjetek, szeressetek!

Anya, Apa, emlékeztek, kicsi lelkemet, hogy vártátok? Éjszakákon át, az égiekhez imádkoztatok. Az elmétek az arcom elképzelésével játszadozott. Lelketekkel ölelgettétek lelkemet. Már akkor is nagyon szerettetek, s én is Titeket. Aztán beköltöztem földi otthonomba, közétek, és szépen lassan elmúlt az a hatalmas szeretet, amit fentről köztetek éreztem. Hová lett? Hová tettétek? Hiszen abban én nagyon… Tovább »

Szeretet

Kár, hogy nem értik az emberek, Hogy miről szól a szeretet! A szeretet gyökerei a földünkből erednek, Amit mi kaptunk meg kölcsönbe emberek, De nem tudunk élni vele békébe, Mert az utálat nagyobb lett a létünkbe! Töröld hát ki létedből a gyűlölet magját, Ültesd helyére a szeretet fáját! ♥ J.   Köszönöm, hogy elolvastad! Ha tetszett, kérlek… Tovább »

Jó érzés

Jó érzés, mikor hajamat fújja a szellő, Jó érzés, mikor arcomat simogatja a napsugár. Szeretem a tavasz lágy szeretetét, Szeretem a nyíló virágok illatát.  Jó érzés, újra nagyokat sétálni, Jó érzés, csak Te veled mókázni. 🙂 J.    Köszönöm, hogy elolvastad! Ha tetszett, kérlek oszd meg másokkal is! Sok szeretettel várlak a facebookon is!     ... Tovább »

Lelkednek jót teszel, ha szereted a tested

Lelkednek jót teszel, ha szereted a tested, Mert szeretet nélküli testben, nem tud élni a lelked. Felemészti testedet a sok bűnös gondolat, Mert a pokol tüze ég alattad, mit táplál a rossz tudat. Sok mindenkinek ártottál már, az életed során, Ezért nem szeretnek még, az Angyalok sem tán. Kezd hát el szeretni a testedet újra,… Tovább »

Együtt, vagy csak egymás mellett?

Számomra ez az a képlet, ami teljesen egyértelmű. Egy ember meg még egy ember egyenlő szeretet! 🙂 És ha már van egy ilyen csodaszép képletünk, akkor ezt nem szabad elfelejtenünk, bármilyen nagyobb feladatot kapnánk az élettől, azt mindig is úgy tudjuk elvégezni, ha az alap képletünk megvan!  Tegyük fel, hogy összekötjük valakivel az életünket. Összeköltözünk…. Tovább »

Anyukám

Anyukám, maradj itt velem! Pihe-puha takaróddal, védd meg az életem, Félek a holnaptól, mi lesz majd én velem. Tudom, hogy elmúlik minden jó egyszer, De én ragaszkodom hozzád, ezért ne menj el. Biztonságos karjaidban, had érezzem még, Hogy a szereteted itt van, és itt is marad még. J.     Festő : Claudia Tremblay  … Tovább »

Szeretnéd, hogy szeressenek?

Ha a válaszod igen, akkor szeress Te is, és figyeld meg, hogy amit adsz, az bőségesen visszatér hozzád! Termeld a szeretetet, mint egy szeretetfa, mert arról a legegészségesebb szüretelni! 🙂 Sajnos vannak szomorú napok, főleg ilyenkor, télen, amikor az ember fel se kelne. Amikor kisüt a nap, na az más, mert csinál az embernek annyi… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!