Hello Judykám, Mizu?

Súgd meg, hogy mit tegyek

Súgd a fülembe, Hogy legyek pimasz! Súgd a fülembe, Hogy ez igaz! Légy hódító, vadító, őrjítő, Két szemembe belenézve szédítő! Forgasd, kergesd az érzelmeim, Űzd a szerelem tűzébe démonjaim! J.   Fotó : pixabay.com  Köszönöm, hogy elolvastad! Ha tetszett, kérlek oszd meg másokkal is! Sok szeretettel várlak a facebookon is!     ... Tovább »

Holnapután

Vágyakat suttogva halkan, Jövőbe merengve bátran, Játszik a gondolatom vele, Mi lesz majd holnapután velem. Megtart az élet vagy eldob, Kezedből kezébe átdob, Hanyagul barangolok szívedbe, Vajon holnapután tied leszek örökre? J.    Köszönöm, hogy elolvastad! Ha tetszett, kérlek oszd meg másokkal is! Sok szeretettel várlak a facebookon is!     ... Tovább »

Gyermeknap

Gyermeknapra ébredtem, Vidámságot éreztem. Kuncogás a vállamon, Sok puszi az arcomon. Izgulnak a gyerekek, Mikor oldunk kereket. Siessünk hát izibe, Vár a menhely Ürömbe!  Ott is lesz ma gyermeknap, Sok kis állat játszhat majd.  Boldog napot gyerekek, Ez a nap a Tietek! 🙂 ♥ J.    Köszönöm, hogy elolvastad! Ha tetszett, kérlek oszd meg másokkal is!… Tovább »

Fába vésve

Fába vésted szerelmedet, Fiatal volt még a szíved. A természet a művedet megőrzi, A szíved az emlékét felejti. J.  Köszönöm, hogy elolvastad! Ha tetszett, kérlek oszd meg másokkal is! Sok szeretettel várlak a facebookon is!     ... Tovább »

Szállnék

Szállnék, ha lenne szárnyam, Élnék, ha lenne vágyam. Szárnyaimat levágták nékem, Vágyaimat elfeledtem régen. J.  Köszönöm, hogy elolvastad! Ha tetszett, kérlek oszd meg másokkal is! Sok szeretettel várlak a facebookon is!     ... Tovább »

Lásd meg a fényt!

Aranyosi Ervin: Lásd meg a fényt!   Mit adhatnék, amid ma még ne volna?Mi az, mi hiányozhat teneked?A szeretet, ami csak rólad szólna,a mindent adó, őszinte szeretet?Olyan kincs ez, mit szórhatsz két kezeddel,és boldog fénye reád visszaszáll,s örömöt élsz meg dobbanó szíveddel,s kinyílik, mint egy élő rózsaszál.   Szíved tüzéből, úgy mint forrás árad,ne fojtsd… Tovább »

Lelkednek jót teszel, ha szereted a tested

Lelkednek jót teszel, ha szereted a tested, Mert szeretet nélküli testben, nem tud élni a lelked. Felemészti testedet a sok bűnös gondolat, Mert a pokol tüze ég alattad, mit táplál a rossz tudat. Sok mindenkinek ártottál már, az életed során, Ezért nem szeretnek még, az Angyalok sem tán. Kezd hát el szeretni a testedet újra,… Tovább »

Egyedül

Egyedül vagyok a gondolataimmal, Senki nem kérdi, mi a baj. Szótlanul ülök és csak hallgatom a csendet, Pedig üvöltenék, hogy mindenki hallja, nagy a baj. Nincs hozzá erőm, teljesen kiégtem, De idővel biztos sikerül majd. Bízom még magamban, eljön az én időm, És akkor megszabadulok mindentől, ami lelkembe mar. J.   Fotó : pixabay.com  Köszönöm,… Tovább »

Tavasszal én is

Tavasszal én is kirügyezek, mint a fák, Tavasszal én is várom a csodát. Lelkem új ruhába öltözik át, Megújul körülöttem a világ. A madarak énekétől hangosabb lesz a táj, Ébredj hát világ! Itt a tavasz amit úgy vártunk, Rügyeznek a fák. J.    Köszönöm, hogy elolvastad! Ha tetszett, kérlek oszd meg másokkal is! Sok szeretettel várlak… Tovább »

Angyalok zenéje

Az Angyalok zenéje, néha fájó nagyon, Mert benne van minden érzelmed, Mit átéltél, s neked az egy vagyon. Ülsz néha magadban, és csak hallgatod, Hogy mit zenélnek neked, az Angyalok. Zenéjükben ott van a sok emlék, szeretet, Mit elfeledni, soha nem lehet. J.    Köszönöm, hogy elolvastad! Ha tetszett, kérlek oszd meg másokkal is! Sok szeretettel… Tovább »

Veled

Veled az élet mindig olyan más, Veled az élet egy körforgás. S mert én mindig a másra vágyom, Gyere repíts fel az égig, és légy a párom! 🙂 J. Fotó : pixabay.com   Köszönöm, hogy elolvastad! Ha tetszett, kérlek oszd meg másokkal is! Sok szeretettel várlak a facebookon is!     ... Tovább »

Ki vagy Te?

Nem tudom, hogy ki vagy és mi vagy te énnekem, De itt vagy mindennap, a fejemben. Nem tudom, ez meddig tart így nekem, De ha lehetne, veled élném le az életem! J.  Köszönöm, hogy elolvastad! Ha tetszett, kérlek oszd meg másokkal is! Sok szeretettel várlak a facebookon is!     ... Tovább »

Írj, írj, írj!

Aki ír, annak jó nagyon, Mert nem nyomja lelkét fájdalom. Kidobja lelkéből a szavakat, Mert szomorú szívében fájdalmat okoznak. Így hát megszabadul a nyomasztó szavaktól, Mert lelkünket csak az nyomja, Amit odabent tárolunk elnyomva. J. Kép : pixabay.com    Köszönöm, hogy elolvastad! Ha tetszett, kérlek oszd meg másokkal is! Sok szeretettel várlak a facebookon is!     ... Tovább »

Anyukám

Anyukám, maradj itt velem! Pihe-puha takaróddal, védd meg az életem, Félek a holnaptól, mi lesz majd én velem. Tudom, hogy elmúlik minden jó egyszer, De én ragaszkodom hozzád, ezért ne menj el. Biztonságos karjaidban, had érezzem még, Hogy a szereteted itt van, és itt is marad még. J.     Festő : Claudia Tremblay  … Tovább »

A szív emlékei

Kit elhagytak egyszer, felejteni nem tudja, Hisz a szíve az emléket örökre elrakta. Van a szívnek egy kicsi polca, Ahol régi emlékek gyűlnek sorba. Nagytakarításnál veszi csak az ember észre, Mennyi emlék kerül oda évről-évre. S hova kerülnek az emlékek, ha mindennek vége? Bele a dobozba, ahova mi is megyünk végleg. J.     Köszönöm,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!